StrongWood Company • Adresa: Arad, Capitan Ignat nr. 2. • Telefon: 07 24 523-538 • E-mail: info@ferestre-usi-lemn.ro

Date de contact, detalii companie, contactați-ne

StrongWood Company

Adresa:   Arad, Capitan Ignat nr. 2.
Telefon:   07 24 523-538
E-mail:   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Click aici, pentru hartă!


Dacă aveți întrebări cu privire la serviciile noastre sau a-ți dori să ne contactați, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos!

Vă rugăm să trimiteți formularul cu toate câmpurile completate! Vă mulțumim.

 

Pentru a fi siguri că formularul nu este complectat de un robot automat și sunteți o persoană reală, vă rugăm să faceți click pe imaginea care reprezintă următoarea: foarfece

Declarația de confidențialitate

Datele cu caracter personal date de către persoana care complectează formularul de contact (denumit în continuare: utilizator) vor fi utilizate exclusiv pentru contact de către Délvidék Kft.,  nu vor fi furnizate pentru o terță parte, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. La adresa de e-mail specificată de către utilizator nu va trimite materiale de marketing în viitor și la numărul de telefon nu va efectua solicitări de telemarketing direct. Informațiile cu caracter obligatoriu pentru ofertare/contactare sunt: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail.

Prin acceptarea declarație de confidențialitate utilizatorul consimte ca StrongWood Company să le folosească în scopul contactări.

Vizualizați informațiile legate de declarație de confidențialitate completă și cookie-uri